x

Majka Baneta Čolaka očajna: Bane će j..ati Erminu sa Gagijem, gledaćemo se.s u troje!

Majku Baneta Čolaka Jasminu Čolak skroz je slomio ulazak  Ermine Pašović u "Zadrugu 3", pa za Rijaliti otkriva da se osjeća nemoćno što sinu ne može da kaže šta zapravo njegova djevojka smjera.

- Mislim da ovu sezonu "Zadruge" neću preživjeti ako se rijaliti nastavi u istom smjeru koji je sada poprimio, onako kako slutim da će biti. Preživjela sam sa mukom "Zadrugu 2", ali ovu neću ako Ermina bude ista Zerina, kao što hoće, sudeći po ove dvije nedjelje pakla, koliko je prošlo od njenog ulaska. Od tada ne spavam, ne jedem i nemam mira. Hoću da slomim televizor od bijesa jer ne mogu da vjerujem da je Bane slijep kod očiju i da opet ponavlja iste greške i dopušta sebi da bude marioneta jedne takve osobe. Ermini je Bane bio dobar paravan za ulazak u rijaliti da dođe do Gagija, to je meni jasno - ispričala je, skoro u jednom dahu, Jasmina Čolak.


Čim je Ermina Pašović zakoračila u Pinkov šou, za Jasminu Čolak je počeo pakleni period jer ju je nastup Pašovićeve totalno razočarao i slomio joj krila. Do tog trenutka Jasmina je, kako kaže, sa uživanjem gledala sina u "Zadruzi 3".

- Moj dobri sin Bane je bio divan, "bože pomozi da potraje" - govorila sam, a tako je bilo sve do Ermininog ulaska. On se predstavljao u pravom svjetlu i onda je ona ušla kao grom da uništi sve. Svi prijatelji, familija i komšije su govorili da je Bane super počeo ovu "Zadrugu" i da je konačno počeo da siječe ružne repove, koje je vukao zbog "Zadruge 2", ali sad smo svi u šoku i protiv smo veze sa Erminom. Otkad je ušla u "Zadrugu", Ermina je bila agresivna i veoma neotesana. Ona širi dezinformacije i poluinformacije. Nekulturna je bezobrazna i samoživa. Njen nastup prema Ivani Krunić je toliko bio okrutan da sam ja ostala u šoku, ne samo zbog Ermine nego i zato što Bane nije bio muškarac kakav je trebalo da bude jer je morao da stane u zaštitu te fine djevojke Ivane. Ermina je prevejani rijaliti-igrač i manipulatorka. Ona je Baneta dovela u mat poziciju, iz koje se plaši da reaguje onako kako bi želio zato što se plaši osude javnosti jer će ona u oba slučaja ispasti žrtva, kao što je ispala i Zerina. Ne volim da poredim te dvije osobe, ali previše je sličnosti koje me izluđuju. Brinem se, ne samo kako će Bane ubuduće da se ponaša nego i za njegovo zdravlje jer on ne umije da se nosi sa histeričnim ispadima djevojaka - rekla je Jasmina i nastavila da opisuje šta joj podiže krvni pritisak.


- Ermina ubjeđuje Baneta da se izvini Gagiju i time samo potvrđuje ono što dosta ljudi misli - da je Ermina u "Zadrugu" ušla zbog Gagija Đoganija, a ne zbog Baneta Čolaka. Ona je dva puta to Gagiju i rekla, i to je istina, njene emocije prema Gagiju se vide. Ona je fanatični gledalac rijalitija. Očekujem da Ermina ubijedi Baneta da njih troje legnu zajedno u krevet, da imaju s.ks. To bi ona uspjela, sigurna sam, ako poželi. Bane je nezreo i nedorastao njoj kad je rijaliti u pitanju. Ni fizički ona i Bane apsolutno nisu jedno za drugo jer izgleda kao da je njegova tetka iz Beča. Vidi se da je mnogo starija od Baneta - istakla je Banetova majka za Rijaliti.

Gospođa Jasmina za Rijaliti otkriva da joj je intuicija govorila da Ermina nije osoba kakvom ju je predstavljao Bane pre "Zadruge".


- Ermina me je u jednom periodu obavještavala šta se događa jer zbog selidbe nisam mogla da pratim. Umjesto da mi za pet minuta prepriča šta se to bitno dogodilo, ona me je po dva sata držala na vezi i pričala mi ono što njoj odgovara. Ivanu Krunić i njen odnos sa Banetom je predstavljala onako kako je htjela i lagala me je. Kad sam shvatila da ne govori istinu, distancirala sam se od nje, a kontakt smo privremeno prekinule kad mi je postalo jasno da Ermina nastoji da uđe u "Zadrugu" dok govori da nema šanse da uđe i da to nikad ne bi uradila - kaže Čolakova mama i dodaje:

- Oni jesu imali vezu napolju, ali su se dogovorili da Bane bude slobodan i da ona bude slobodna. Znala sam da su se viđali, da je ona zbog Baneta dolazila u Beograd. Sin mi je pričao da je ona dobar čovjek, da je džek i da je normalna osoba s kojom ima super relaciju. Ermina je dolazila u Užice na jedno popodne, ali je, navodno, rekla da je još rano da se upozna sa mnom, zato imam pravo da sumnjam da nije željela da se upoznamo jer nije imala ozbiljne namjere sa Banetom ili se plašila da ću je pročitati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.