x

majka mu se razboljela od stresa

Majka Duška Tošića se razboljela od stresa, a evo šta se dešava sa kćerkama pjevačice i fudbalera!

Nakon što je pjevačica Jelena Karleuša (43) potvrdila da se razvela od fudbalera Duška Tošića (37), koji je prije dva dana odveo djecu kod majke Nikolete, u selo Orlovat, gdje ona živi, komšije su otkrile da se navodno razboljela od stresa.

Kako smo saznali, Tošić je kćerke Atinu i Niku sklonio u svoje selo dok se ne slegne medijska prašina oko razvoda. Pošto njegova majka, zbog bolesti, ne može sama da se brine o unukama, on je angažovao i prijatelja, koji u novoizgrađenu kuću odnosi hranu i ostale potrepštine za djecu.


- Šta da vam kažem! Nikoletu viđamo, ona je doskoro bila dobro, ali se nedavno razboljela. Žena je od silne sekiracije dobila šećer. Mora sad da promijeni život iz korijena, ta terapija podrazumijeva svoje. Znamo da se oko nekih stvari mnogo nervirala. Stalno neki problemi sa snajkom Jelenom, ona se oko svega potresa. Ne čita novine i ne zna kakvi naslovi izlaze, ali Orlovat je malo mjesto. Znate da je dovoljno 10 minuta da se proširi jedan trač. Tu dolazi Duškov prijatelj, donosio je hranu i sve što je djeci potrebno. Zadrži se sat- dva, pa ode - priča komšija koji stanuje nedaleko od porodične kuće Tošića.


- Ja sam Nikoleti blizak komšija. Ona je vitalna, brine o živini, o unukama kad su tu, ali čim posumnja da dolaze novinari, zaključava se u kuću. Djeca su čas kod nje, čas u novoj kući. Rijetko izlaze, vjerovatno su im rekli da ostanu u kući. Eventualno su na bazenu iza kuće ili na trambulini. Tu imaju sve kad dođu da se zabavljaju.


Prva komšinica nije bila pretjerano raspoložena za razgovor, ali je otkrila da postoje problemi u njihovoj porodici.

- Vjerujte da se svašta priča, ali svaka porodica danas ima probleme. Nije ni Tošićima sve bajno i sjajno, nisu jedina porodica u kojoj se desio razvod, tako da poštujem njihovu privatnost. Oni neće da pričaju o tome, a ja sam, kao prva komšinica, tu da poštujem njihovu želju - rekla je žena.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.