x

Majka i brat se odriču Ane Korać zbog pros..tucije: Pukla bruka u Ivanjici, porodica na stubu srama! Vaspitavali su je da bude dobra djevojčica, a sada se svima ogadila!

Ana Korać je uspjela u tome da postane poznata, ali cijenu njene slave, po svemu sudeći, plaća porodica.  

Kako Kurir saznaje, starletina majka i brat su na stubu srama zbog prljavog veša koji je posljednjih meseci otkriven o Ani, a naročito otkada je njen bivši dečko Filip Mijatov iznio tvrdnje da se ona pros..tuiše, ali i dokaze da joj je on slao novac dok su bili zajedno.

Prema riječima našeg izvora, Koraćeve se zbog ukaljanog porodičnog obraza odrekao brat i ne želi da čuje za nju, dok majka ne prestaje da plače.


- Ana je obrukala i sebe i porodicu. Sve o njoj što se šuškalo i spekulisalo izašlo je na vidjelo. Sada se tačno zna ko je i šta je. Dok je živjela u Ivanjici, ona je bila fina i dobra djevojčica. Roditelji su nju i brata lijepo vaspitavali, ali, eto, ona je otišla pogrešnim putem i sada je svi povezuju sa pros..tucijom. Bruka je pukla i svima se ogadila. Brat i majka u rodnom gradu ne mogu da žive od sramote. Samo se o njoj priča i o tome s kojim je muškarcima bila za pare. Majka, koja je prije pola godine ostala bez životnog saputnika, ne može da dođe sebi od stresa i brige - priča Anin sugrađanin i dodaje da je njen brat bijesan na nju.


- Brat ne želi da čuje za nju. On jeste mlad dečko, ali nikada sebi ne bi dozvolio ovakvu sramotu. On je Anu na početku branio, ali sada je digao ruke jer je i sam shvatio da je sve to istina i da ona samo zbog javnosti pokušava da se predstavi kao smjerna djevojka. Ne želi da čuje za nju. Teško mu je palo sve to što radi i kako se ponaša. Drugovi ga ogovaraju iza leđa, kada šeta gradom, svi upiru prst u njega i jako mu je neprijatno zbog svega što se piše i priča. Ne može de vjeruje da nije mislila na porodicu kada je hrlila da bude poznata po svaku cijenu - tvrdi ovaj Ivanjičanin čije je ime i prezime poznato našoj redakciji.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa porodicom Korać, ali brojevi telefona poznati našoj redakciji nisu bili dostupni kada smo ih pozvali za komentar, piše Kurir. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.