x

Majka i kćerka poginule u snu: Detalji teške nesreće koja je porodicu Rančić zavila u crno!

Majka i kćerka Svetlana (54) i Anđela (16) Rančić iz Pirota poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bugarskoj, kod mjesta Kočerinovo, udaljenom samo dva i po sata od Pirota.

U udesu je teško povrijeđen Marjan Rančić (60), koji je vozio fijat pandu koji je, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom. Nesreća se desila u petak ujutro oko osam časova po bugarskom vremenu. 

- Na licu mjesta od naprsnuća vrata nastradala je Svetlana, dok je Anđela od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Vozač je teško povrijeđen i prebačen je u Sofiju, gdje se ljekari bore za njegov život. U trenutku nesreće majka i kćerka su spavale - rekao je izvor iz policije za bugarske medije.


Autobus u koji je panda sa srpskom porodicom udarila saobraća na liniji Blagoevgrad - Sapareva Banja. Od siline udara automobil je potpuno uništen, a očevici tvrde da je pravo čudo da je iko preživio. Tamošnji mediji prenose da je scena na mjestu nesreće bila užasna i da su vatrogasci morali da sijeku lim zgužvanog automobila kako bi došli do tijela nastradalih.

- Najvjerovatnije je vozač zaspao i izgubio kontrolu nad automobilom, mada nisu isključeni ni drugi uzroci. Automobil je odnijet na tehnički pregled kako bi bilo utvrđeno da li je vozilo bilo ispravno - dodao je izvor.

Ovaj magistralni put često koriste turisti iz Srbije kao prečicu kada putuju za Grčku.


U Pirotu šok i nevjerica. Svetlana je radila na televiziji Pi kanal u marketingu od osnivanja i njene kolege još ne vjeruju da je više nema.

- Ona je sa nama radila od početka. Šta da kažem, bila je dobra osoba i dobar kolega. Svima će nedostajati, ne znamo još šta se tačno dogodilo, znamo samo da je trebalo da odu u Grčku na ljetovanje - rekao je direktor "Pi kanala" Dragan Denčić.

Svetlanu je prije nekoliko godina zadesila i lična tragedija kada joj je umrla rođena sestra. Marjan takođe nema živih bliskih srodnika. Komšije ih opisuju kao vrijedne i poštene ljude, za koje nisu vezani nikakvi skandali ili incidenti. Marjan je radio u privatnoj firmi, a navodno je nedavno dao otkaz da bi prešao u drugu firmu.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.