x

Majka joj stavila crni veo: Sara (22) se spremala za vjenčanje, ali je velika tragedija promijenila planove! Na dan kada je trebala reći "Da" uradila nešto srceparajuće...

Srceparajuće slike djevojke koja u vjenčanici čuči na grobu svog vjerenika nadomak Nešvila u Tenisiju, tri nedjelje nakon njegovog ubistva, potrele su svijet.

Sari Baluč (22) protekli vikend trebalo je da bude najsrećniji na svetu, jer je planirala da se uda za svog vjerenika Mohamada Šarifia (24).

U nedjelju je obukla svoju vjenčanicu boje slonovače i krenula je na grob čovjeku koji je bio ljubav njenog života. Ona je plakala na grobu svog vjerenika okružena članovima porodice koji su se molili.

- Trebalo je da budemo zajedno. Žao mi je Mohamede. Tako mi je žao - rekla je ona. Kada se spremala da krene, majka joj je bijeli veo zamijenila crnim.


- Bilo smo tako srećni. Želim da budem sa njim. Zašto moram da čekam? - rekla je ova neutješna djevojka.


Mohamad je ubijen 19. februara na parkingu stambenog kompleksa gdje je otišao kako bi prodao svoj X boks 1 Damarkusu Vajtu (20), sa kojim se dogovorio preko Fejbuka. Ovaj mladić je sada optužen za Mohamadovo ubistvo.

Sara je prva stigla u bolnicu nakon pucnjave, a tamo su je sačekale najgore vijesti. Kaže da je vjerenik posjećuju u snovima. Ističe da ne razgovara sa njom, već da je samo grli.


Nakon vjerenikove smrti, Sara je proslavila prvi rođendan bez svoje ljubavi. Međutim, tada je dobila i poklon koji joj je vjerenik unaprijed kupio. U pitanju je bio sat Roleks koji joj je obećao dok su bili na odmoru na Havajima.

- Naša ljubav mora da postoji u nekom drugom svijetu. U ovom nije mogla, jer je bila previše savršena, da je to bilo neprirodno - rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.