x

Majka Mine Vrbaški progovorila: Evo šta misli o tome što joj je kćerka prevarila dečka drugi dan Zadruge!

Majka najmlađe učesnice rijalitija "Zadruga 2", Mine Vrbaški, gostovala je u emisiji i govorila šta misli o tome što je Mina prevarila dečka kog voli poslije samo 2 dana.

"Nešto se desilo, ja sam još uvijek u šoku. Bijesna sam i razočarana u nju, ali ne mogu da je ubijem sad. Svi je osuđuju i pljuju. Mislim da je ružno što je to uradila novom dečku, ali nije zlotvor", objasnila je ona.


"Što se tiče Jovice, totalno je drugačiji od Igora, to je bila ozbiljnija veza. Igor je fenomenalan. Bolje da je ušla kao slobodna djevojka", zaključila je Minina mama.

 

Postoji šansa da je sportista Jovica Putniković samo iskoristio šansu da pridobije simpatije publike i približio se Mini.

"Možda mu je trebalo da se zakači za nekog, a Mina je lak plijen", objasnila je Minina mama da Jovica možda ima neku taktiku čim je krenuo sa njenom kćerkom, iako je ona lijepa i privlačna djevojka.


"Rekla sam joj da ne živi život tamo, nego da bude aktivna, da igra igru, da ne bude luda. Ali ona to ne može uopšte", zaključila je majka.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.