x

Marija Kulić

Majka monstrum! Oduzmite joj dijete: Kulićka gađala bivšeg teglom kaše dok je držao njenu bebu u rukama!

U sinoćnoj emisiji pušten je snimak koji je pokazao razgovor Rebeke Popović i Lazara Čolića Zole, tokom kog su pričali o incidentu sa njegovom bivšom vjerenicom, Miljanom Kulić.  

- Mi smo pričali i kada su se vratili Miljana i Zola, on mi je rekao da neće da se bavi više poslom kojim zarađuje za život, zbog nje. Rekao mi je da ga je ucjenjivala da ne može da ide kući, već da mora da ide za Niš, na šta je on pristao zbog nje. Rekao mi je da ga je i više puta gađala bebećom kašom i još nekim predmetima, dok je on držao dijete u rukama. Dečko to već danima izbjegava, kada je napravile skandal sa Jovanom i Sanjom, on je spavao preko puta nje i nije mogao da zaspi, jer se plašio, za mene su takve stvari vrlo šokantne, sve to jeste zezanje. - rekla je Rebeka, a potom dodala:


- Miljana je u javnosti, po mom mišljenju, šoumen, simpatična djevojka, koja na takav način gradi svoju karijeru. Ovdje u rijaliti je došla sa svojom majkom i djetetom, što je za nju otežavajuća okolnost, pa joj se desila veza sa Zolom, mislim da Zola nje za nju. Mi jesmo u rijalitiju, ali moramo jedni druge da pazimo. - završila je Rebeka.

- Sve si pametno rekla - ubacila se Marija Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.