x

problem

Majka Tare Simov pobjegla iz stana: Prevarila vlasnika za 3 kirije, a Miroslava je samo jednu stvar poručila!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Miroslava Simov, majka bivše učesnice rijalitija "Zadruga" Tare Simov, pobjegla je iz stana u kom je živjela kao podstanar, a da prethodno nije platila kiriju za tri mjeseca.

Zbog problema koje je njena kćerka izazvala u rijalitiju oko afere sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša i mnogobrojnih prijetnji koje je svakodnevno dobijala i iz straha za sopstvenu bezbijednost i bezbijednost svoje porodice, Miroslava se selila već četiri puta u posljednjem periodu. Beograđanka O. P, u čijem je vlasništvu stan koji je Simovljeva iznajmljivala, ističe da je Miroslavi nekoliko puta opraštala neredovno plaćanje i da joj je bilo žao zbog svega što se događalo sa njenom kćerkom.


- Miroslava je živjela kod mene u stanu nekoliko mjeseci, prvi mjesec je platila uredno, ja sam kriva što joj nisam tražila depozit. Početkom marta podsjetila sam da je vrijeme da izmiri dug koji ima prema meni, jer tri mjeseca nije platila kiriju i obećala je da će to uraditi u narednih nekoliko dana, da je sačekam s plaćanjem još samo malo i da će sve uredno vratiti. Poslije nekoliko dana, pošto se nije javljala na telefon, otišla sam po novac i kada sam ušla u stan, nje nije bilo. Sve svoje stvari je odnijela i pobjegla, a da mi nije platila tri mjeseca kirije. Sramota! - naglašava bijesna stanodavka i dodaje da se pomirila da nikad neće dobiti svoj novac.


- Zvala sam je mnogo puta, slala poruke, tražila i ništa. Kao da je u zemlju propala. Promijenila je broj da bi uklonila tragove. Ta žena mi neće vratiti dug i s tim sam se pomirila. Rekla mi je prijateljica da je Tara na jednom splavu na reci stalno, razmišljam da odem tamo i da od nje tražim pare, kad njena majka već bježi. Poslije sam čula da je bila i u zatvoru, da je prevarantkinja. Gdje baš na mene da naleti? Ovo sam sve ispričala jer sam mnogo povrijeđena i razočarana, ovo mi se u životu nikad nije desilo, a bavim se izdavanjem već godinama - završava O. P. ispovijest za Kurir.


Mi smo kontaktirali sa Miroslavom, koja je bila zatečena našim saznanjima, piše Kurir.

- Tara mi je zabranila da pričam sa medijima. Je l' vi to hoćete da me opet posvađate sa kćerkom? Ne pišite o tome, ne radite to. Ne stajte mi na muku, hoće svi preko mog imena u medije. Zar se nisam dovoljno napatila i selila zbog prijetnji? Moja porodica i ja ne možemo da živimo normalno. Prestanite, nemam komentar - rekla je Tarina majka prije nego što je prekinula vezu.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.