x

bio nevjeran njenoj kćerki

Majka Teodore Džehverović progovorila o prevari: Sanja i Anđelo su se viđali, Teodora ništa nije znala, bitno da se to prekinulo!

Nakon što su do javnosti dospjele informacije da je Anđelo Ranković navodno varao svoju tadašnju emotivnu partnerku Teodoru Džehverović sa Natašom Radan i Sanjom Stanković, pjevačicina majka Gordana Džehverović je riješila da olakša dušu.

” Znate kako, meni je sada žao zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala vas novinare i sve ostale da oni nisu zajedno, jer su oni tako željeli”, priznala je Goca , time potvrdivši višestruka pisanja medija o tome da su njena kćerka i zadrugar bili u vezi dvije godine nakon finala prve sezone “Zadruge”, iako su to konstantno poricali.


“Bitno je da se to prekinulo, jer stvarno nikud na takav način nije vodila njihova veza, njega je Teodora stvarno mnogo voljela, ali više nije bilo mjesta za nju u toj vezi. Sada slušamo svašta, eto i te prepiske sa Natašom, pa sa Sanjom. Teodora za to nije znala. Smeta joj što je uvlače u rijaliti, a ona je iz istog izašla prije tri godine, ali šta da radimo, tako je kako je.”


“Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Sanjom i Jovanom Tomić Matorom, sada čuje da su se Sanja i Anđelo viđali, išli u bioskop, a oni su tada bili u vezi. Ništa Ivana Šašić nije slagala, nisam se žalila, ali smo pričale i rekla sam tada da veza Anđela i Teodore nema budućnost, da mi ona više ne zrači srećom i da ne znam kada će sve to da se završi”, osvrnula se Džehverovićeva i na riječi Šašićeve.

“Stvarno je sada sve to ispalo bezveze, u šoku smo obe zbog svega što smo čule, ali dobro, oni sada nisu zajedno, život ide dalje. Ja sam Teodori rekla da od mene ne smije ništa da sakrije, zna šta je čeka.”, rekla je ona za “Star”, a prenose mediji.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.