x

Majka troje djece nakon tragedije u Bihaću završila na psihijatriji!

Leila Sović, majka troje djece koju je sinoć u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir poslije čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici dr. Irfan Ljubijankić u Bihaću.

Prema saznanjima portala Hayat.ba, Leila je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom.

- Prenoćila je na Odjelu Psihijatrije gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili ljekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplicirala – kazao nam je izvor iz Kantonalne bolnice.


Inače, jutros se sestra Leile Sović, oglasila pismom koje je objavio i naš portal. Između ostalog je za zeta Admira Sovića koji je ubio djecu pa se objesio, napisala da je bio parazit od čovjeka.



- Svi mediji prenose da je motiv za ubistvo i samoubistvo bilo to da ga je Leila ostavila. Ostavila, da, ali ga nije ostavila da bi otišla s nekim drugim jer više nije mogla živjeti s njim, ili jer je, NE DAJ BOŽE, nije bilo briga za djecom. Ostavila ga je da bi sebi, svojoj djeci, a na kraju i tom ljudskom otpadu iako to nije zaslužio, osigurala uslove za život – napisala je između ostalog ona.



Tijela su prevezena u Kantonalnu bolnicu dr. Irfan Ljubijankić zbog obdukcije.

Mjesto zločina još uvijek osigurava bihaćka policija. Neslužbeno saznajemo, čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je Dan žalosti na području kantona na dan ukopa troje maloljetne djece.

.


.

.

.

.

.

.

.

(Hayat)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.