x

Maju Marinković pitali da li joj je Janjuš govorio da će se razvesti, ona rekla: Da! Evo šta je poligraf otkrio!

Zadrugari večeras prisustvuju poligrafskom ispitivanju Maje Marinković, koja je odlučila da otkrije sve o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Nakon što je voditelj Darko Tanasijević uveo u program, bilo je vrijeme da se sazna odgovor na prvo pitanje.

Prvo pitanje glasilo je - Da li je tvoje ime Marija Marinković? Maja je odgovorila potvrdno, što je poligraf prepoznao kao istinu.

Drugo pitanje glasilo je - Da li ti je Janjuš rekao da će se razvesti? - Maja je potvrdila svoje navode, a poligraf je odgovor prepoznao kao istinu.


- Ja sam pričala sa njim o tome, on je negirao, to je bilo kada smo sjedili ovdje, kada smo bili potrčci, mislim da je to bio taj dan. On mi je rekao da će se razvesti, a kada budemo izašli da ću ja otići bivšem dečku i eto, ja sam iznijela to, samo zato što je negirao da je izgovorio to, a rekao je - rekla je Maja.


- Ne mogu da se sjetim da sam to rekao, ali eto, možda sam rekao. Ja nisam rekao na taj način, ali sam rekao. Kao što sam i na radiju rekao - dodao je Janjuš.

- On je meni rekao da to nije bilo obećanje Maji da će da se razvede, nije se sprdao, rekao mi je, ali otprilike da nije znao šta će - rekla je Zorica Marković.

Poligrafsko testiranje večeras je obavio licencirani poligrafista detektivske agencije "Seguridad".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.