x

Make-up savjet: Kako da odaberete idealan tamni ruž?

Jesen je savršeni period za nošenje tamnog ruža na usnama, ali kako odabrati pravu nijansu? Bitno je pripaziti na podton odabranog ruža.

Postoje 4 tona ruža na koje treba da obratite pažnju kada birate svoj idealni jesenji ruž: ružičasti, smeđi, plavi i crveni.

Ako imate svijetle oči, pristajaće vam ruževi boje vina s izraženim ružičastim, hladnim tonom koji će sjajno istaknuti vaše oči. No, ako imate tamne oči, tada svakako odaberite tamni ruž s izraženim smeđim tonom, savjetuju vizažisti.

Tamni ruž s izraženim plavičastim tonovima pristajaće većini žena koje imaju hladan ili neutralan ton kože, a ako imate duboku, maslinastu put i tamnu kosu, tada biste mogli da razmislite o bogatoj boji s izraženim crvenkastim tonom.

Ako imate problem s raspoznavanjem tonova i podtonova u ružu, za vas imamo još jedan genijalan savjet: tester ruža koji vas zanima lagano razmažite po bijeloj papirnatoj maramici i pogledajte ga pod dnevnim svjetlom. Na bijeloj podlozi ćete odmah uspješno prepoznati o kojem se podtonu radi.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.