x

Makedonac obradio hit Bijelog dugmeta i Zdravka Čolića: Ovo je da se naježiš! Nevjerovatan talenat i posebna emocija! (VIDEO)

Da se možda i najveći talenti kriju tamo negdje daleko od onoga što nam se svakodnevno plasira putem TV ekrana i medija dokaz je Daniel Trencovski. Makedonac sa adresom u Parizu uistinu ostavlja bez daha. Daniel ne samo da ima poseban vokal i upečatljivu boju glasa, već i ono što je veoma bitno za posao kojim se bavi, a to je emocija. Kada Daniel pusti glas, zaista se naježi svaka dlaka na tijelu, a upravo takav efekat je postigao objavljivanjem covera za pjesmu "Nakon svih ovih godina" (Bijelo dugme), te "Moja draga" (Zdravko Čolić).  


Baš u periodu kada je na snazi muzika bez emocije, tekstovi bez smisla, Makedonac Daniel Trencovski je od onih koji želi da njeguje nešto što je kvalitetno. Upravo zato često obrađuje velike hitove, a sada je sve oduševio objavljivanjem covera za pjesme koje su obilježile mladost mnogih od nas, ali i koje su pjesme za sva vremena i koje ne blijede, za razliku od aktuelnih pjesama koje su uzele maha. Daniel želi da poruči kako kvalitetna muzika i dalje živi, ali i to kako Yu Rock ne umire. Obradom numera "Nakon svih ovih godina" i "Moja draga", Danijel je potvrdio kako ima neprikosnoven i jedinstven vokal, te emociju koja dopire do duše svih. 


Inače, Daniel je već jako dobro "ispekao" svoj zanat, ne samo obradama dosta pjesama, već i nastupima. Osim što redovno nastupa u brojnim francuskim lokalima, diskotekama, privatnim žurkama budući da je tamo poznat među Balkancima, do sada je imao brojne nastupe sa estradnim zvijezdama među kojima su Aleksandra Prijović, Lapsus Band, Milica Todorović, Đani, te drugi. Daniel je već jako poznat po dobrim žurkama koje pravi, a ne sumnjamo kako će nastaviti istu putanju. 

Njegov rad možete pratiti putem YT kanala "Danylive" gdje objavljuje covere: 

Facebook stranica:
https://www.facebook.com/dani.maly.9


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje--- http://bosna.lco.jp