x

SIJEVALE ŠAKE

Makljaža u NBA: Dobio udarac u međunožje pa krenuo u obračun

Saigrači su uspjeli razdvojiti zaraćeni dvojac


Košarkaši Klivlenda upisali su pobjedu na domaćem parketu protiv Memfisa (128:113) u sklopu NBA lige, ali u prvi plan izbila je tučnjava koja se dogodila u trećoj četvrtini.

Zakačili su se Donovan Mičel (Mitchell) i Dilon Bruks (Dillon Brooks). Potonji je krenuo prema košu, ali uspješno su ga blokirali Mičel i Mobli (Mobley). Loptu je uzeo Mičel i krenuo u kontru, ali Bruks ga je zaustavio ni manje, ni višeg nego udarcem u međunožje.

Bacio je Mičel na košarkaša Memfisa, koji je još ležao na terenu, a potom i u potpunosti izgubio živce. Krenuo je na Bruksa, odgurnuo ga svom snagom, a uskoro su svi uletjeli na teren.

Počeli su sijevati udarci sa svih strana, ali srećom glave su dovoljno hladne da se situacija primiri. Saigrači su uspjeli razdvojiti zaraćeni dvojac, Mičela i Bruksa.

Izvor: avaz.baKOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)