x

Mala crna torbica – komad koji je obavezan svake sezone

Čak i najjednostavniji outfit može se podići na level up dobrim aksesoarima, od kojih su torbe omiljene, svakoj od nas. Bez obzira na to koliko torbica različitih dimenzija, boja i oblika imale, vodeće mjesto u našem garderoberu zauzima klasična crna torbica, koja je nosiva u svakoj prilici i uz svaki outfit.

Iako se trendovi vrlo brzo mijenjaju, djevojke od stila umiju da prepoznaju komade u koje zaista vrijedi uložiti, jer će biti veoma nosivi tokom dužeg vremenskog perioda. Crna torbica ima podjednako veliki status modnog klasika, kao i mala crna haljina, a može se nositi u svakoj prilici, bez obzira na trenutne trendove. Crna torba, nešto većih dimenzija, posebno je nosiva u dnevnim prilikama, kada sa sobom nosite nešto više stvari. Osim što su praktični za nošenje, veći modeli su veoma trendi statement komadi.

Male crne torbice posebno su adekvatne u prilikama, kada se oblačite nešto elegantnije, a mala torbica je samo dodatak vašem outfitu. Ona će učiniti da izgledate luksuznije, elegantnije i ženstvenije, a zajedno sa crnim salonkama, predstavljaće spasonosnu kombinaciju za sve važne prilike.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.