x

Mali Keba priznao da je Milanu donio svijeću s katranom!

Suprug hrvatske pjevačice Severine Kojić Igor Kojić pojavio se na saslušanju u Zagrebu zakazanom po tužbi Milana Popovića zbog toga što se sumnja da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma.

Kojić je pred nadležnim organima priznao da se u junu mjesecu našao ispred Popovićeve kuće, gdje je postavio svijeću sa katranom ispred ograde, pa je pokušao suludo da se odbrani navodeći da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

- Igor je na sudu priznao da se u junu pojavio ispred Milanove kuće, gdje je ostavio svijeću sa katranom ispred ulaza u dvorište, ali otkrio još detalja. On je objasnio da je samo došao kako bi vratio svijeću Milanu jer je on taj koji je Severini i njemu poslao prethodno isti predmet na kućnu adresu, što je policajcima bilo zapanjujuće i smiješno šta čovjek priča - otkrio je za Srpski telegraf izvor dobro upućen u situaciju.


Kako dalje saznajemo, Igor na sudu nije iznosio mnogo detalja o tome pod kojim je okolnostima mistoriozni predmet završio na njegovoj adresi.

- Igor je na sudu na sve načine pokušao da zaštiti sebe i Severinu, ali ih je još više ukanalio kada je priznao da mu je upravo pjevačica rekla da "vrati" Milanu svijeću sa katranom. Najviše se na saslušanju bazirao na to da objasni da su on i supruga nevini - rekao nam je sagovornik.

S druge strane, biznismen je u intervjuu za magazin Stori rekao da smatra da je Igora izmanipulisala žena, te i da se ona preko njega samo sveti zbog brojnih neuspjeha koje ima u životu u posljednje vrijeme.


- Znate šta. Ja mislim da Igor nije kriv ni za šta. On je jednostavno izmanipulisan i uvučen u proces u kom ne bi trebalo ni za šta da se pita. Severina je pravi naručilac postavljanja svijeće. Očigledno je da za probleme s kojima se suočava u posljednje vrijeme u životu, na poslu i sudu krivi mene umjesto da analizira sebe, način na koji se odnosi prema ljudima i šta im sve radi, uključujući tu i sopstveno dijete. Postavljanje svijeće, inače poznati ritual crne magije, samo je dokaz krajnjeg očaja i nemoći - rekao je Milan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.