x

Mali Peja smuvao treću Rodićku: Sinovi poznatih pjevačica slabi na sestre iz Titela!

Sestre Rodić iz Titela napravile su pravu pometnju među javnim ličnostima sa naše estrade, a nakon Bogdane i Bojane, i treća sestra Nataša uplovila je u ljubavnu romansu sa sinom poznate pjevačice.

Naime, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić smuvao je Natašu Rodić. Ništa nas ovo ne čudi jer je očigledno da su sestre slabe na mamine sinove, te je tako Bogdana prva povukla nogu kada je krenula da se zabavlja sa najboljim srpskim bokserom Veljkom Ražnatovićem i ubrzo poslije postala Cecina snajka. Malo za njom, Bojana je smuvala sina Goce Božinovske Mirka Šijana, i sada je i Nataša uradila isto.


Kako saznajemo, provodadžija je bio upravo Šijan, te je on spojio novopečene golupčiće, a za Srpski telegraf izvor blizak popularnim porodicama iz svijeta šou-biza otkrio je da ne treba da čudi to što su mladi nasljednici odlijepili za atraktivnim djevojkama.

- Nataša, Bojana i Bogdana su vrlo lijepe, zgodne i ultraatraktivne. Momcima su oduvijek privlačile pažnju, a djeca su iz pristojne i ugledne porodice, koja je svojim vrijednim radom i trudom postigla i omogućila sebi lagodan život. Mirko je zapravo kriv za novu vezu jer se on druži sa Zlatinim sinom, pa je spojio sestru svoje djevojke Bojane i malog Peju. Nataša je, inače, malo povučenija od Bojane i Bogdane, ali podjednako privlačna muškom polu - priča izvor pa nastavlja:


- Jovan je do ušiju zaljubljen u Natašu, a ona je malo stidljiva, bar za sada. Njemu je super što djevojka njegovog druga ima tako lijepu sestru, pa im se, eto, prosto sve namjestilo. Za sada se baš vidi da uživaju.

Zabavno druženje, sunčanje i kupanje momci su organizovali u kući Goce Božinovske u Surčinu, koja u sklopu dvorišta ima ogroman bazen. Mirko i Jovan su se potrudili da djevojkama naprave pravi ugođaj, a sve su zabilježili snimcima i pohvalili se na društvenim mrežama kako kvalitetno provode vrijeme na otvorenom u trenutku kada se situacija sa koronavirusom u zemlji pogoršala.


Bojana je pokazala izvajano tijelo u zlatnom kupaćem kostimu, a Nataša je pravila selfije kraj bazena u jednodijelnom crnom.

Pored obilja hrane i pića, sve je začinjeno muzikom i zavodljivim plesom u bikiniju sestara Rodić, a dvorište Božinovske ličilo je na pravu malu intimnu žurku bogate djece slavnih roditelja. Rodićke su se odomaćile, te su nastavile druženje sa momcima u kućnoj varijanti do ranih jutarnjih časova.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.