x

dobar stil

Mali trikovi koji mogu bilo koju djevojku pretvoriti u modnu ikonu

Stil odijevanja puno toga govori o ljudima, zbog toga je potrebno uložiti malo truda u izgled poput pranja odjeće, peglanja i nošenja odgovarajuće veličine. Da biste bili proglašeni osobom koja ima dobar stil nije potrebno da imate puno novca, ali morate znati nekoliko modnih trikova.

Ležerni pojas

Jedan najobičniji remen može u potpunosti promijeniti način na koji izgledate. Na primjer širok pojas ide odlično uz jesenje kapute.

Nosite cipele u jarkim bojama

Cipele u jarkim bojama mogu biti zanimljiv detalj u vašem stajlingu. Ne morate kupovati ništa skupo. Farmerke, majica kratkih rukava i crvene cipele savršeno će upotpuniti vaš izgled.

Nosite sunčane naočale kvadratnog oblika

Ovaj modni dodatak bi svaka žena trebala imati u svojoj torbici. Četvrtasti oblik naočala stoji gotovo svima. One čine da izgledate misterioznije i elegantnije. Osim što ćete zaštiti oči, istovremeno ćete izgledati cool.

Nosite bijelo

Nošenje bijele boje čini vas svježim i mlađim, iako nije isplativo jer bijela odjeća zahtijeva puno truda i brige, definitivno se isplati.

Modni detalji

Ako ste ljubitelj neutralnih boja trebali biste nositi torbe ili marame koje su pomalo neuobičajene i šarenih boja. Osim toga slamnati šeširi odličan su izbor u ljetnim danima koji su pred nama.

Nosite jednu naušnicu

Sve vrijeme možete nositi samo jednu naušnicu koja u skladu s vašim raspoloženjem. Zapravo još bolja opcija je da nosite dvije potpuno različite naušnice. Kombinirajte boje, stilove i materijale.

Čvrste torbe

Meka koža se brzo istroši i kada je to dogodi torba počinje izgledati neuredno. Ako kupite torbu izrađenu od čvršćih materijala, zadržat će oblik čak i kad je prazna.

Kombinirajte sivu i smeđu boju

Kombinacija ove dvije boje izgledaju vrlo elegantno. Čak i Giorgio Armani obožava ovu kombinaciju.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.