x

Malo ko je ostao imun na ove riječi: Hit poruka Veljka Ražnatovića o kojoj se priča! (Foto)

Sudeći po tome kako je potpisao stori, Veljko Ražnatović i sam se nasmijao, pa negdje i pronašao u poruci koju je riješio da plasira u javnost i putem svog Instagrama. U pitanju su "svi motivacioni citati koji vam trebaju u životu" koji su isprva harali Tviterom, a na koje mladi bokser nikako nije ostao imun.

"Svi motivacioni citati koji vam trebaju u životu: Nije majka p..ku rodila!" nasmijao je on mnoge svoje pratioce, pa zasigurno i pokrenuo lavinu komentara.

Inače, Ražnatović trenutno sve svoje vrijeme provodi kod žene i sina u Titelu, dok njegova majka Ceca sređuje sobu za unuka.


"Ceca je preko telefona sprovodila u djelo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mjesecima oprema kutak u kući gdje će boraviti nasljednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je to što posljednjih mjeseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku", objasnio je izvor, pa napomenuo da će Bogdana i Veljko sa sinom da se presele u velelepnu kuću tek pošto svi radovi budu obavljeni. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.