x

široko

Malo za sina stan u Monaku: Đani i Slađa snajki i sinu kupili i bijesna kola! Za svadbu pukli 2 miliona eura!

Miloš, sin Slađane i Radiše Trajkovića Đanija, u ponedjeljak je po drugi put rekao sudbonosno da svojoj izabranici Nini, sa kojom ima sina Nikolu. Da nije težak na novčaniku, folker je potvrdio kada je ovim povodom navodno iskeširao dva miliona eura.

Naime, kako prenose mediji, folker je želio da sinu obezbijedi lagodan život sa suprugom i sinom, zbog čega mu je kupio luksuzni četvorotočkaš, kao i nekretninu, kako su prenijeli neki mediji u Monaku.


- Đani decenijama dobro zarađuje, pjeva na privatnim poslovima i jedan je od pjevača koji dobijaju najbolji bakšiš. On nije stipsa, trudi se da uživa u lagodnom životu i benefitima koje novac pruža, ali već godinama odvaja novac sa strane kako bi osigurao porodicu - rekao nam je izvor, i otkrio da je folker novac iz šteka sada dao sinu za svadbeni poklon.


- Sada se Miloš oženio, dobio je sina i započeo je novi život. Đani i Slađa su odlučili da pruže podršku njemu i snajki i pomognu im u početku samostalnog života, te su im kao svadbeni poklon kupili automobil i stan - otkrio nam je sagovornik blizak Trajkovićima, pa šokirao cifrom koju je Đani odvojio za poklon.


- Kada se sve zbroji, stan, automobil, svadbena proslava koju su on i Slađa finansirali... Đanija je Miloševa svadba koštala oko 2.000.000 eura! Ne mareći za novac, on je sve vrijeme čašćavao pjevače koji su bili zaduženi za atmosferu, a ni suze nisu izostale - zaključio je izvor.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.