x

Malta Complex nudi akcijsku cijenu od 2.350 KM/m2 !

U potrazi ste za novim domom? Ovo je mjesec u kojem ćete konačno riješiti stambeno pitanje ili ste odlučili investirati svoj novac? Stambeno – poslovni objekat „Malta Complex“ je prava adresa za vas!


Novogradnja „Malta Complex“ nudi posebnu akciju od čak 2.350 KM/m2 sa uračunatim PDV-om, u izgrađenoj lameli C. Ova nikad povoljnija cijena podrazumijeva sve neophodne priključke, klima uređaj, podno grijanje, šestokomornu stolariju te poseban izbor italijanske keramike ili hrastovog parketa. Izvanredna prilika da osigurate svoj moderno projektovani dom iz snova po sistemu „ključ u ruke“!


„Malta Complex“ nudi kvalitetan, komforan i jedinstven dom, lociran u mirnom dijelu grada u jednoj od najrazvijenijih općina u Sarajevu koja nudi sve potrebne sadržaje ( blizinu osnovnih i srednjih škola, univerziteta, šetališta, shopping centara i ugostiteljskih objekata ) te odličnu saobraćajnu povezanost.

Kompleks posjeduje podzemnu garažu na 3 nivoa sa ocrtanim i numerisanim parking mjestima,koja su predmet posebne kupovine. Ulaz na daljinsko upravljanje nudi maksimalnu sigurnost vašeg vozila. Vrhunski kvalitet gradnje i upotreba savremenih materijala čine kompleks prepoznatljivim na tržištu, te svojim stanarima nudi stanovanje po najvišim evropskim standardima.


Prodaju „Malta Complex“-a vrši „Gallery“ d.o.o tim mladih i visoko obrazovanih ljudi sa bogatim iskustvom i svježim idejama. Najmoderniji pristup prodaje i prezentacije kompleksa uz jedinstvene tehnološke i prodajne materijale je ono što vas očekuje u Zagrebačkoj 2 , u prodajnom salonu „Gallery“. Stručni prodajni tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i učini kupovinu vaše nove nekretnine ugodnim i lagodnim iskustvom!


Vaš termin obilaska kao i više informacija o „Malta Complex“-u možete dobiti i na :

+ 387 33 223 252

+ 387 33 877 909

+ 387 60 312 4189

[email protected]

www.complexmalta.ba

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.