x

pobijesnila

Mama mi je na samrti, a on priča da me je Šijan izbacio iz kuće: Goca se oglasila nakon što je Žabac iznio detalje iz prošlosti!

Nebojša Tubić Žabac nedavno je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otvoreno govorio o odnosu sa pjevačicom Gocom Božinovskom, sa kojom je bio godinama u emotivnoj vezi.

On je tom prilikom otkrio da je Gocu njen prvi suprug,Zoran Šijan izbacio na ulicu sa djecom. Goca se sad oglasila povodom tih tvrdnji. Naime, pjevačica je, kako ističe, bila zgranuta kada je saznala šta je bivši partner izneo o njoj i oštro demantovala sve.


- U Kraljevu sam, slabo gledam televiziju, a onda me odjednom svi zovu da mi prepričavaju šta je Žabac rekao o meni. Mama mi je polumrtva, žena je fenomen ali je živa. Istina je da sam mu prva dolazila u posjetu kada je bio u zatvoru, ali kao prijatelj. Bio je prema meni dobar čovjek i ja sam ga zbog toga maksimalno ispoštovala - kaže Goca i dodaje:


- Šta mu treba sada da spominje Tajland, da li sam bila sa njim ili nisam. Vjerovatno su to posljedice ranjavanja, pa poslije toliko godina sve to spominje. Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, a sada me ne vadi iz usta. Lupa gluposti i priča nebuloze da me je Šijan izbacio sa dvoje male djece. To nije tačno, nije me izbacio niko na ulicu nego sam se ja sa djecom preselila u stan i nastavila svoj život. Čuj, izbacio me, nego Žabac ima takav žargon kada priča - zaključila je pjevačica za Star, prenijeli su mediji.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor. Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.