x

Mango kolekcija za proljeće/ljeto objedinjuje bezvremenske komade i inovativni dizajn

Mango kolekcija za proljeće/ljeto 2019. godine, objedinjuje posvećenost Manga savremenim stilovima i razrađenim tkaninama. Ova kolekcija nudi dizajn sa nizom pastelnih nijansi, kao što su blijedoružičasta, nebesko plava i boja limete.

U kolekciji su prisutni bezvremenski komadi odjeće, kao što su mantili, ali i inovativni dizajn, kao što su biciklističke. Ljetni vazduh se više osjeti u polutransparentnim tkaninama na bluzama i haljinama, a tu je i neizostavni uticaj 90-tih na tie-dye maxi majicama.

Španski modni brend fokusira se na lagane tkanine i šarmantne printove. Prozračne haljine i lagana trikotaža u kombinaciji sa ljetnim šeširima, tkanim pojasevima i minimalističkim nakitom.

Asortimanom aksesoara dominiraju pastelne nijanse i karakteristični materijali, poput komada od stakla, ljetnih kapa i cekera, a među obućom su istaknute sandale sa kaišićima i pletenim detaljima od školjki, kao i patike u stilu gležnjerica.


Cilj Mango dizajna je da inspiriše. Otkrij sve komade odjeće koje možeš kombinovati kako bi kreirala svoj izgled za ovu sezonu.

.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.