x

Marija je dala blagoslov, a evo šta kaže otac Miljane Kulić na njenu prosidbu!

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" sinoć je održana vjeridba! Naime, Lazar Čolić Zola je uz pomoć Jovane Tomić Matore zaprosio svoju djevojku Miljanu Kulić, a ona je, iako zatečena, rekla "da"!  

Iako se ranije Marija Kulić, Miljanina majka, bunila protiv njihove veze, ona je dala blagoslov ovoj vjeridbi, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Sinišom Kulićem kako bi saznali da li i on podržava vezi svoje kćerke.


- Lijepo je izgledalo, što se tiče organizacije, sve je na nivou. Vrijeme će da pokaže da li oni mogu da funkcionišu. Miljana se zaljubila, ona sve to radi sama, ništa ne može na silu. Ja vjerujem da se zaljubila. Treba joj pažnja, hormoni su to. Sada, sa njegove strane nisam bio siguran. Nemam ništa protiv, vodim se onim ''Čovjek pravi planove, a Bog se smije''. Bio sam malo skeptičan, ali on je pokazao da je romantičan, ja nisam to, ja znam da dajem neke znakove pažnje, ali nisam kao Zola. Što se njega tiče, on je dobar momak, ako se pretvara kada su osjećanja u pitanju, svaka mu čast, i to je za poštovanje, ali za sada mi djeluje iskreno. Ja ih podržavam, ali mislim da će vrijeme pokazati sve - rekao je Siniša za Pink.rs.


Očigledno je da i Siniša i Marija podržavaju svoju kćerku, a da li ćemo u Zadruzi gledati i svadbu ostaje nam da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: [email protected]