x

Marija Kulić doživjela nervni slom: Informacija iz spoljnog svijeta o Miljani je načisto dotukla!

Marija Kulić, iako se nalazi u "Zadruzi", odvojena od spoljnog svijeta, dobila je informaciju da njena kćerka Miljana Kulić ulazi u konkurentski rijaliti, "Parove", u kojima je, da podsjetimo, svojevremeno i zatrudnila, poslije se.sualnih odnosa sa Ivanom Marinkovićem.

Miljaninu majku ova informacija je veoma pogodila jer nije u skladu sa dogovorom koji su Kulićeve imale sa produkcijom. Ona je osjetila potrebu da se smjesta obrati produkciji, prijeteći da više neće učestvovati u programu, ukoliko se ovo zaista dogodi.


- Izvinjavam se, moram samo da se obratim Velikoj šefici. Ne znam da li te obavještavaju tvoji producenti o Miljani. Ja sam pristala da dođem ovdje u rijaliti, pod uslovom da krajem mjeseca dođe i ona. Ali, pošto ona ide u onaj drugi rijaliti i nije ispoštovan dogovor, gledaoci neka ne očekuju od mene ništa više da pričam. Nek' gledaju Miljanu i Željka u drugom rijalitiju. A od septembra počinje novi rijaliti na trećoj televiziji, i tamo će da bude Siniša, Marija, Miljana, Željko, Tijana, Zola, Zolina majka, Boban menadžer, svi Kulići, i niko vam drugi za taj rijaliti neće biti potreban! Kad ste već dozvolili da ona ode tamo... Stanija je mogla da izađe četiri mjeseca da se odmori, a nju niste pustili deset dana da se odmori! Ušla je čim se porodila, da vas ispoštuje od prvog dana! Ako me neko pita nešto ovdje, ima da kažem, nek' se j..e ko s kim hoće!


Marija je dodala i da će se još nedjelju dana priča u Bijeloj kući vrtjeti oko Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a da poslije toga ne zna šta će biti rijaliti.

- Ako meni postave neko pitanje, odgovoriću. A moje pitanje biće za sudiju: Kad će da prestane kiša? - ljutito i pogođeno je rekla Marija Kulić završavajući svoje izlaganje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.