x

I ONA ODRASLA BEZ OCA

Marija Kulić kroz suze poslala Goci Tržan poruku: Poslije upoznavanja Ivana sa sinom, pjevačicu zamolila ovo!

Marija Kulić je priznala da je rasla bez svog oca, kao i da joj je bio veoma emotivan susret Ivana Marinkovića i njegovog sina, kao i da bi voljela da Goca Tržan pomiri kćerku sa Ivanom.

- Rasla sam bez oca, moj otac nije živio sa nama, a dok sam bila mala bila sam ga željna. Mnogo sam osjetljiva na tu temu, sjetim se kada ga dozivala. Voljela bi da ga nekada uzme Ivan iz vrtića, da vide i druga djeca da on ima tatu. Poručujem svima to i napolju, da kada su djeca u pitanju nema inata. Mogu da kažem da sam oduševljena što se juče ono desilo, kao da su svakodnevno zajedno. Emotivno mi je bilo kada ga je pitao da mu kupi farmu i kapiju - rekla je Marija.


- U svađama, da bi ga povrijedila. Ako bude ovako drago mi je, i drago mi je zbog toga što više ne pije, jer alkohol uzima pod svoje. Ne znam da li je pametno da se svakodnevno druže, poslije kada odemo tražiće ga. Ivan nije čovjek balavac, on zna šta je dijete, sa normalnim čovjekom imamo ''posla''.


- Voljela bi da i Goca pomiri kćerku sa Ivanom. Djeca nisu kriva koja se rode, ni prvo ni drugo. Treba i brat i sestra da se upoznaju, grehota je da se ne znaju. Sad ga gledam drugačije, do juče sam ga vidjela kao provokatora - rekla je Marija.

- Puno mi je srce, neću da pričam. Presrećna sam, htjela sam da kažem da su vjerovatno i moje kćerke srećne - kazala je Marija.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.