x

šok odluka

Marija Kulić napušta Zadrugu, ide na liječenje, a odlučila i da vodi i njega sa sobom!

Odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice iznervirao je Mariju Kulić koja je riješila da napusti "Zadrugu 6", a na opšte iznenađenje svih, odlučila je da povede i Bebicu.

Marija je iznenada počela da viče na Miljanu i Zolu i govorila im da planira da ode pred svoj rođendan, a ukoliko ostane ne želi da joj Čolić bude gost.

- Pare sam zaradila, idem kući da se liječim, u program više ne idem, Nenad izlazi sa mnom. Igraj rijaliti sa Mićom i Zoricom. Idem kod Tijane i Ane, smučili ste mi se, ne mogu više da vas gledam, ni tebe ni njega. Moj rođendan ovdje neće da se slavi, ako ne izađem do subote, flaša vina ovdje za mene, on neće da priviri na moj rođendan. Sve što Siniša bude spremio neka slave oni napolju u moje ime rođendan. Kraj! - pričala je Marija.


Miljana je sve vrijeme bila u šoku i slušala majku, a samo je nekoliko puta panično prokomentarisala da ne razume razlog zbog kojeg Marija želi da ide kući.

Da li će Kulićeva zaista otići i na koji način planira to da uradi, budući da će ostati bez honorara ukoliko samoinicijativno napusti Bijelu kuću, ostaje da saznamo.


Podsjetimo, Nenad Macanovć Bebica doživio je pomračenje nakon što je čuo da će u filmu posvećenom njemu, neko od zadrugara dobili ulogu njegove bivše supruge i zbog toga je napravio karambol na imanju.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).