x

STIGLI REZULTATI

Marija Kulić ne može još da odahne: Ljekari joj javili nove rezultate kćerke Miljane, evo kako je danas!

Marija Kulić, majka zadrugarke Miljane Kulić, koja se bori za život poslije operacije želuca u Turskoj, stigla je u Klinički centar Srbije, kako bi od ljekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje kćerke. Prema saznanjima, Kulićeva je još u prostorijama Kliničkog centra, međutim javila se iz bolnice kako bi rekla šta su pokazale posljednje analize, koje su Miljani rađene rano jutros.

- Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je isto - kratko je prokomentarisala Marija.

Podsjetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo poslije operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gdje joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gdje je i dalje u šok sobi.


Marija je jutros objasnila šta su joj rekli doktori.

- Stanje joj je nepromijenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vrijeme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... Lijepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, vjerujem u ljekare i samo čekam neke bolje vijesti - rekla je Marija jutros.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.