x

Marija Kulić oplela po Miljani: Moja kćerka je katastrofa, cijele noći jahanje! Lazar laže da je voli, opet će biti izigrana!

Marija Kulić iznenađenje je večeri, a ona je u studiju kod Dušice Jakovljević najavila samo kakav haos može da očekuje Miljanu Kulić kada bude ušla u Imaginarijum.

"Miljana me je razočarala, ja nisam očekivala da će ona raditi ovo što je radila. Ja nikako ne mogu da podržim s*ks pred kamerama. Budi u vezi, porazgovarajte, držite se za ruku, ali takve stvari ja sebi nikada ne bih dopustila. Kako ona to radi bez srama, bez stida".


"Ajde jednom, ali svake večeri! Katastrofa. Cijele noći jahanje. Ujutru do 4 se spava. Pa, jel ona zato ovdje prima honorar? Ja kod Lazara još uvijek ne vidim da postoje emocije. Ona kaže da je zaljubljen, ali ja to još nisam primijetila. Ona gleda u njega kao mazga. To moramo da prekinemo. Ona je ovdje zbog djeteta".


"Razmišljala sam o tome da li je Miljana njegova odskočnica. Sada kada budem ušla ja ću dva dana njega da pratim i da vidim šta radi. Nešto tu postoji, ali ja nisam primijetila da tu postoji emocija. Evo recimo, ona mu je tražila da joj zakopča brushalter, a njegove usne su bile blizu njenog tijela. Svaki zaljubljeni muškarac koji ima emocija poljubio bi je čim su mu usne bile blizu njenog ramena. A on ne! Ona je rutiski to uradio i rekao ajmo dalje", otkrila je Marija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.