x

Marija Kulić se vratila u Zadrugu i Zoli zapušila usta da nije znao šta da joj odgovori!

Marija Kulić imala je žestok okršaj sa svojim nesuđenim zetom Lazarom Čolićem Zolom, a pravu situaciju vidjela je kada je izašla iz rijalitija zbog zdravstvenih problema.

Prvi put Marija je rekla da je zadovoljna ponašanjem svoje kćerke Miljane, za koju smatra da treba da bude istrajna i pokaže dostojanstvo.

"Zola je pokazao sve najgore. On je želio nju da ošteti novčano za kratko vrijeme. On hoće da ona potroši i svoj i njegov honorar. On hoće da je odvede u Bosnu. Kod njih dvoje je u pitanju samo strast, tu nema ljubavi. Ona je kategorična, ali ona je meni rekla da neće da se pomiri sa njim. Miljani je krivo što je sve ovo sebi dozvolila. On je htio nju da prevari i da je iskoristi, ali desio se preokret", pričala je Marija.


"Marija je bila inicijator potpisivanja tog ugovora. Ona sada namjerno ustaje da ona nema ništa sa tim. Toj ženi su samo pare u glavi, Miljana nije takva osoba", pričao je Zola.

"Ja bih bila najsretnija da se njih više ovdje ne gledaju. Tom čovjeku su samo potrebne pare, on gleda samo korist", nastavljala je Marija.

"Ja neću ovdje nikome dozvoliti da od mene pravi debila i jadnika. Ja nemam potrebu da se pomirim sa njom", rekao je Zola.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.