x

Marija Kulić više ne može da izdrži Miljanu: Mene je sramota što mi je kćerka, ona je izrod u porodici!

Dobro je poznato da Marija ne podržava trudnoću svoje kćerke Miljane sa Lazarom Čolićem Zolom, a sada je novinare zanimalo da Kulićka da svoj sud o trenutnoj situaciji.

- Miljana ne može na osnovu poljupca da procijeni, jer je ona emocionalno nestabilna osoba, zbog toga ona griješi i ima problem u vezi. Prvo, i da je on flegma i prema majci, baki, da li on njoj odgovara kao ljubavnik kao flegmatičan. Drugo, kakve su teške reči pale između njih? Kada je ona otišla da mu vrati stvari, ja sam rekla novinarima da je mene sramota što je ona meni kćerka. Moram da izdvojim i pohvalim Tijanu i Anu, ali ona (Miljana) je izrod. Isti roditelji, isti način vaspitanja - govorila je Marija.


- Ona je otišla da vrati stvari, a nema povjerenja u njega, mislim da je on ne voli, a imali su odnose. On nije kriv za njenu trudnoću, već ona sama. Moje dijete je takvo kakvo je, a Zola stambeno neosiguran, poslovno neobezbijeđen, nema ni vozačku dozvolu, ne može ni taksista da bude. Kuća se ne gradi od krova, nego od temelja. Ovo dijete nisu ni planirali, kada su imali odnose. Sa njegove strane nisam primijetila emocije, sa Miljanine jesam. Koji poligraf, da bih ja vjerovala poligrafu, ja moram da prođem kroz to. Ja sam njoj rekla danas: "Poligraf sam ja", ja sam izgradila sliku o njemu još u prošloj sezoni i imala sam priliku da ih posmatram napolju. Njihov zajednički život je propast - pričala je Marija u nastavku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.