x

BORBA SE NASTAVLJA

Marija ne može ni da govori od očaja: Miljana je izašla iz šok sobe, ali je i dalje životno ugrožena!

Miljana Kulić, nakon nekoliko dana jezive borbe za život, nakon komplikacija koje su uslijedile operacijom želuca, izašla iz šok-sobe Urgentnog centa u Beogradu, a povodom pisanja medija da je Nišlijka bolje, oglasila se majka Marija Kulić.

- Ne mogu da pričam, nisam dobro. Miljana jeste izašla iz šok-sobe, ali samo kako ne bi gledala aparate i najgore slučajeve kojima je tamo okružena. Ne znači da je bolje i da nije životno ugrožena, mora non-stop da se prati stanje... - tiho je govorila Marija.


Kako je Marija u ponedjeljak rekla, Miljana je bila dodatno uznemirena zbog ostalih pacijenata koje je gledala tamo.

Bez obzira na to što je Miljana stabilno, Marija je i dalje zabrinuta za kćerkino zdravlje. Ona je sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Urgentnom centru kako bi porazgovarali s ljekarima.


- Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone - ispričala je Marija za medije u ponedjeljak.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.