x

uskoro se vraća u rijaliti

Marija progovorila o Miljani i planovima sa unukom Željkom: Kulićka otkrila koliko Miljana sedmično zarađuje i sve šokirala!

Marija Kulić je prije nešto više od dvije nedjelje napustila rijaliti jer je unuk Željko dobio ovčije boginje.

- Malo sam se uželjela i djece, porodice i kuće. Malo Željko da se prošeta po prirodi i ode na neka mjesta koja ne može u okviru ríjalitija. Planiramo krajem nedjelje da se vratimo - kaže Maríja.

- Od Miljane se više očekuje da je u programu. Činjenica je da i kada sarn u rijalitiju, ja sam više sa Željkom. Imao je visoku temperaturu pet dana, tako da se mnogo bolje u svemu ja snalazim - dodala je. 


Marija kaže da je uslovila Miljanu da sinu kupi stan od novca koji zaradi.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedjeljnom nivou je 3.000, 3.500 eura. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stanbeno riješi. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan. To je pričala i prošlih sezona, a onda uzme novac i kocka se sa Zolom.


- Mjesec dana je ona plaćala neki hotel sa Zolom. Plaćala je i stan ovdje u Nišu. On je džabalebaroš, spava do šest sati po podne - smatra Marija, i ističe:

- Miljani sam rekla da ne bude crna ovca i da se malo primiri. Kad se ljudi od dva metra sklanjaju od Kristijana, što se ona tu miješa. Je li treba vilicu da joj polomi - rekla je Marija. 

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.