x

Marija se javno odrekla Miljane, ona počela da se guši, Zola je polivao vodom!

Marija Kulić javno je rekla da diže ruke od svoje kćerke Miljane, nakon što je pristala da priča sa Lazarom Čolićem Zolom, nakon svih skandala koje su imali i udarca zbog kog je bio u bolnici, a ona kažnjena dvonedjeljnim honorarom.

Kako je rekla Marija, njoj se još živi, a sa Miljanom više neće da se bakće.

- Kad neko priča sa nekim i kad sa njim leži u krevetu, to je pomirenje. Dokazala je da ima obraz đon, da nema dostojanstva. Rekla je sve najgore o sebi. Ja imam još dvije kćerke, ja sam sve i svašta proživjela ovdje zbog nje, od sada dižem ruke od nje. Mene Miljana i Zola više ne zanimaju, već ono zlatno dijete i moje dvije kćerke. Neka radi šta hoće, neka se skida gola, neka ima ovdje s.ks - pričala je Marija.

- Miljana me više ovdje ne zanima. Ona mene više ne interesuje, nema šta više da se ja odričem od nje. On prelazi preko udarca? Zašto? Iz koristi! Jedva čekam da zaboravim i na njih i na njihovu vezu. Neka mi se ne obraća, ja imam svoj život - rekla je Marija.


- Ja se nisam pomirila sa njim, niti smo se poljubili, samo smo pričali. Ona je mene pljunula u apartmanu, ovdje me vrijeđa non-stop - pričala je Miljana jecajući.

Zola nije odustajao, pa je rekao da će se boriti za Miljaninu ljubav.

- Ovo je strašno. Ne mogu da vjerujem da jedna majka ovo sebi može da dozvoli. Možda bi isto bilo da je moja majka ovdje. Ona je došla sa mnom, na moju inicijativu da popriča. Nismo se poljubili, samo smo pričali. Spustili smo loptu. Ja sam spreman da se borim za sve što se tiče nas dvoje. Mislim da je to veoma teško da budemo ovdje zajedno - rekao je.


- Što se tiče pomirenja ovdje, ako uplovimo u još jednu vezu, mislim da će onda biti definitivno kraj. Mislim da će sve biti gore i gore, upravo zbog ovih stvari. Neću dopustiti da se bilo ko miješa u naš odnos. Vjerujem da ćemo uspjeti, ali od ljubavi ovdje između nas dvoje nema ništa. Kada izađemo odavde daćemo jedno drugome šansu, tek ću se tada boriti za tu ljubav. Nju (Mariju) najviše plaši jer Miljana i ja nećemo da živimo u Nišu, već na periferiji Beograda ili u Republici Srpskoj. Vidite da se ona njoj u sve živo miješa. To je neka majčinska ljubomora - rekao je Zola.

Miljana je potom izašla napolje i sjela na zidić, dok je Marija plakala i pušila na stepenicama ispred kuće.

U tom trenutku je Miljana počela da pušta zvuke i da se ponaša kao da se guši, a dok ju je Zola kvasio vodom, Marija joj je govorila da prestane da se folira.

- Šta pametno ti umiješ da pričaš i da kažeš? Laže ovdje ljude. Folirantu, ne foliraj se. Uzmi malo vode, pa popričaj sa njim o svim događajima - bijesno je pričala Marija.

Miljana je kasnije rekla Mariji da malog Željka više ne dira, te da je umislila da mu je ona majka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.