x

Marija Šerifović došla iz Beograda u Sarajevo samo zbog zlatne Azre Dedić! (FOTO)

Hrabroj Bišćanki Azri Dedić, prvakinji Evrope u ID judou, danas je ispunjena životna želja - upoznala je svoju omiljenu pjevačicu Mariju Šerifović.

Nakon što je čula za Azrinu želju za upoznavanjem, srbijanska pjevačica je doputovala u Sarajevo i iznenadila našu junakinju na pres-konferenciji.

"Gdje si Marija, legendo", bile su prve Azrine riječi nakon što je vidjela Mariju kako ulazi na vrata sale u kojoj se prvakinja Evrope u ID judou obraćala medijima.

Nakon vrlo emotivnog susreta i dugog zagljaja sa Azrom, Marija je bila iskrena i rekla da bi bila najsretnija da nema kamera kako bi njih dvije mogle nasamo proćaskati.


"Pogledala sam njen jedan intervju i kada sam vidjela da sebe smatra super herojem, znala sam da je to neko poseban. Nemojte da zaboravljate na svoje super heroje. Azra je duplo bolja, uspješnija i ljepša od svih nas, ne samo u BiH nego i u regionu. Ovo je najmanje što sam mogla da uradim za superheroja", poručila je Šerifović.

Dvadesetpetogodišnja Azra Dedić nije krila emocije kada je vidjela pjevačicu Mariju Šerifović za istim stolom.

Šerifović je Azri poručila da u njoj od danas ima prijatelja koji će joj biti na usluzi kad god to zatreba.

"Ovo je najmanje što sam mogla da uradim u svom životu", navela je Šerifović i zahvalila se svima koji su pomogli da se ovaj susret dogodi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/
Izvor: Radio Sarajevo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.