x

Marijana je ostavila supruga i uplovila u vezu sa Nemešom: Par iz Velikog brata se razveo, a sada ona uživa u zagrljaju ovog muškarca!

Marijana Kovačević učestvovala je 2011. godine u regionalnom izdanju "Velikog Brata", u kojem je pobijedila i osvojila vrijednu novčanu nagradu.

Njeno učešće u rijalitiju obilježila je ljubavna veza sa muzičarem Nikolom Nemeševićem Nemešom, sa kojim je često imala se.s akcije pred kamerama.

Tada udata Marijana prevarila je javno supruga Ivana Čvrljka sa Nemešom, sa kojim se zabavljala do kraja rijalitija, a onda je sa svojim ljubavnikom nastavila vezu i u spoljnom svijetu.

Marijana se ubrzo razvela, a onda se 2016. godine udala za Nemeša, a u Hrvatskoj su otpočeli bračni život. Iako su mnogi mislili da će njihov brak biti dugog vijeka, samo godinu dana kasnije Marijana i Nemeš su se razveli i svako je krenuo svojim putem.


Nemeš se vratio u Beograd i nastavio da se bavi muzikom i poslom radio voditelja, gdje je skoro dao otkaz, a Marijana se zaposlila u jednom kafiću.

Marijana nije dugo samovala, pa je utjehu pronašla u novom muškarcu.

Ona se smuvala sa Tomislavom Grizeljim, sa kojim se prethodno družila, a kako on izgleda i kako skandalozna pobjednica rijalitija izgleda danas možete vidjeti na narednoj fotografiji:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.