x

S.ks ucjena - slavni klub otkupio video

Marijana Mateus snimala s.ks sa slavnim fudbalerom pa uzela Mercedes i 100 000 eura kako ga ne bi objavila!

Marijana Mateus je snimala s.ks sa čuvenim fudbalerom koji igra u Engleskoj, a poslije raskida ga ucjenjivala snimcima i slikama, saznaje Kurir.

Njoj je fudbalski klub u kom je taj sportista tada igrao dao 100.000 eura i džip „mercedes“ da bi ćutala. Njih dvoje su godinu dana imali tajnu s.ks aferu, koja se okončala nakon što je fudbaler saznao da njegova supruga čeka treće dijete. Tada je i nastala cijela frka, od koje je ona dobro profitirala.


Sve je počelo kada je Marijana, tvrde dobro obaviješteni izvori, tom igraču zaprijetila da će objaviti njihov eksplicitni video i njegove fotografije, na kojima bi sebe zaštitila, što on sebi nikako nije smio da dozvoli iz više razloga. Em je u braku, em je u tom momentu bio jedan od najplaćenijih igrača trofejnog kluba. Počeo je da bude nervozan, što se najviše primjećivalo na treninzima, ali i na utakmicama.


Vodeći ljudi su primijetili da on ima ozbiljan problem, a kada im je rekao o čemu se radi, uprava kluba se odmah založila za njega. Taj sportista je veoma cijenjen i odličan na terenu, u to vrijeme je bio jedan od vodećih igrača iz Srbije u Engleskoj i treneri nikako nisu željeli da dozvole da pukne bruka i da mu propadne sezona, a debelo su ga platili.


Nisu dozvolili da se u medijima pojavi eksplicitan sadržaj jer bi to uticalo i na ostale igrače, ali i na renome kluba, koji i te kako vodi računa kada su škakljive teme njihovih fudbalera u pitanju. A prije svega bi uticalo na njegovu psihu, samim tim i na igru, što oni nisu htjeli da dozvole.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.