x

otvoreno

Mariju Bulat muž nije sačekao poslije rijalitija: Pjevačeva žena otkrila šta je bio razlog! Ništa nije bilo kako sam očekivala!

Marija Bulat napustila je rijaliti, pa otkrila svoje prve utiske nakon boravka. Žena pjevača Marka Bulata priznala je kako se osjeća.

"Dobro sam, malo umorno, ali dobro je. Marko i djeca nisu bili u Beogradu uopšte, pa je sad došao po mene i idemo kod djece. Ništa nije bilo kao što sam očekivala, da ih vidim odmah. To je bio jedan umorni odmor, baš lijep, nisam imala vremena ni da se razočaram", rekla je Marija.

Bivša rijaliti učesnica prokomentarisala je zašto je za vođu postavila Nenada Aleksića Ša.


"Njega najduže poznajem, nekako mi je malo potonuo, nije najbolje i eto, htjela sam malo da se trgne", kaže ona.

Marija je potom otkrila da li ju je neki zadrugar razočarao, kao i ko joj je favorit.

"Svi su isti manje-više, za neke pomisliš jedno, pa se ispostavi da nije baš tako, ali dobri su svi. Meni je favorit Čorba, zbog tih njegovih enklava i Kosova, što može drugačije, a neće, hoće da ostane tamo, skidam mu kapu, stvarno je dobar momak", ističe bivša zadrugarka.


Suprug Marko Bulat nije je sačekao u studiju, a ona se našalila da je pomislila da ju je poznati pjevač ostavio.

"Ja sam mislila da me ostavio, reko', ko zna šta je. Ne, šalim se, znala sam da će oni otići u Loznicu, tamo imamo kuću, sad idemo zajedno tamo. Sačekao me je Pavle, Marko je došao po mene poslije", zaključila je Marija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.