x

izbjegao suđenje

Marina Gagić nakon suđenja: Tražim potpuno starateljstvo, brižni otac je na medenom mjesecu!

Marina Gagić pojavila se jučer, u četvrtak 14. oktobra, u pratnji advokata u Osnovnom javnom tužilaštu u Rumi, na prvom ročištu koje je održano po njenoj tužbi protiv bivšeg vjerenika Darka Lazića radi određivanja starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

Lazić se nije pojavio u sudnici jer je bio van zemlje, pošto je otputovao u Egipat sa novom djevojkom, zbog čega je ročište pomjereno za sljedeći mjesec.

Nakon završenog suđenja Gagićeva je za Telegraf Jetset otkrila o čemu je govorila u sudnici.


- Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sljedeće ročište je zakazano za sljedeći mjesec, pa ćemo vidjeti da li će da dođe.

Otkrila je i svoje službe zahtjeve. 

- Potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o djetetu.


Na pitanje smatra li da Darko izbjegava suđenje kaže: 

- Ne znam da li izbjegava, ali znam da je juče otputovao na medeni mjesec, tako da, eto, razlog zašto brižni otac nije došao na suđenje.

Kako kaže, čestitala mu je rođendan. 


- Poslala sam mu "srećan rođendan" ali u Aleksejevo ime. Ja sam prije svega vaspitana. Odgovorio mi je "hvala". Nakon čestitke sam ga podsjetila na suđenje, ali mi nije odgovorio. Znao je da je suđenje.

Nakon nedavnih optužbi pjevača kako je ona odnijela stvari iz kuće u Brestaču i da joj to niko nije zamjerio ona je prokomentarisala: 

- Naravno da nije kada su to moje stvari, odnosno stvari koje su kupili moji roditelji kada smo se useljavali. Pomogli su nam, nisu morali, ali jesu. Kada je bila frka oko popisivanja stvari zbog neplaćenih alimentacija za Lorenu ja sam otišla po svoje stvari. Sutra planiram da napravim kuću u kojoj ćemo živjeti Aleksej i ja pa ću te stvari da iskoristim. Nisu jeftine da bih ih ostavila tek tako.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.