x

Marina mijenjala radno mjesto da se skloni od Pavla: Prijatelji se opraštaju od vaspitačice koju je raznio žandarm!

Dan poslije tragedije koja se desila na Vojnom putu blizu aerodroma Batajnica, kada je Pavle R. ručnom bombom raznio sebe i Marinu P., ispred porodičog doma nesretne djevojke u Novoj Pazovi okupio se veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saušešće.

Porodica i prijatelji čekaju da se dopremi kovčeg sa tijelom nesrećne djevojke.

Kako se nezvanično saznaje od poznanika Marine Petković, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gdje je navodno upoznala Pavla, čija djecu su pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim riječima, po djecu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Poslije dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mjestu.


Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri mjeseca. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, kada on dovede djecu u vrtić. Prije manje od mjesec dana Marina je ponovo promijenila radno mjesto i prešla u vrtić u blizini porodične kuće.


Roditelji djece kojima je Petkovićeva bila vaspitačica ističu da je svoj posao obavljala maksimalno korektno, i niko nije imao pritužbi na njen rad. Kako oni kažu, u vrtićima u kojima je radila nikada je nisu vidjeli u Pavlovom društvu.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije htio da se razvede od žene zbog nje. On je kobnog dana nesretnu djevojku odveo na stari Vojni put gdje slabo ko zalazi i u naletu rastrojstva aktivirao ručnu bombu i oboje ih usmrtio.

.

-


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.