x

Marina Milošević zapušila usta Andreani Čekić za sva vremena: Šta ti znaš o mom braku?!

Andreana Čekić se 8. marta u Beogradu pojavila sa novim izabranikom Markom Miloševićem, a iako je djelovalo da je riječ o skladnoj vezi bez problema, istina je drugačija jer je njen dečko zapravo u braku već 17 godina. Naime, sada se oglasila supruga pomenutog Marka, Marina Milošević, povodom glasina da je Andreanin bivši muž Ivan Miladinović uticao na nju i njene izjave.

Osim toga Marina se nije libila da Andreani zapuši usta za sva vremena, kada je opisala kako je izgledao njen savršeni život koji je vodila sa Markom i time stavila tačku na Andreanine izjave da u njihovom braku nije bilo ljubavi.

Kako se osjećate zbog prevare koju vam je vaš suprug priredio sa pjevačicom Andreanom Čekić?

- Osjećam se užasno.

Andreana je izjavila da njen bivši suprug Ivan Miladinović stoji iza svega i da vas je upravo on nagovorio šta da pričate u javnosti. Da li je to istina i u kakvim ste odnosima sa Ivanom?



- Ne to nije istina, ja sam se sa Ivanom čula samo sada, prije toga ni u kakvom kontaktu nismo bili. On je mene nazvao jer se osjeća dužnim da mi se izvini jer je on Marka zaposlio, ali me ništa nije nagovorio da kažem, sve što sam izjavila, izjavila sam svjesno, bez ičijeg pritiska.


Andreana je isto tako izjavila da ste vi žena koja ne želi da prihvati da u tom braku nema više ljubavi. Kako to komentarišete?

- Ni to nije istina. Otkud ona zna kakav je bio naš brak i šta se deševalo u našem braku, Marko i ja smo zajedno 17 godina i sve je bilo savršeno do tog 8. marta kada sam ja sve saznala. Ja sam sa tim čovjekom spavala, jela pila, živjela, sve je bilo puno ljubavi i savršeno, nikakvih naznaka prevare nije bilo.



Planirate li da preduzmete neke mjere povodom čitave situacije i da li biste mogli ponovo da obnovite odnose ukoliko bi se on na neki način iskupio?

- Ne planiram da preduzimam ništa, za mene je ta priča završena.

Kako vaše dijete reaguje na sve ovo?

- Počelo je polako da prihvata , dijete je svjesno svega.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.