x

NIJE SE MNOGO POTRESLA

Marina prokomentarisala to što Darko ima novu djevojku: Čula sam da ta djevojka liči na mene!

Kako je već  objavljeno, Darko Lazić uživa u vezi sa novom izabranicom, pjevačicom Barbarom Bobak.

Novinari Kurira pozvali su Lazićevu bivšu vjerenicu Marinu Gagić, kako bi čuli njen komentar na Lazićevu novu partnerku. Ipak, ona se i dalje drži svog stava da više ne želi da daje neke posebne komentare o Darku.


- On je slobodan čovjek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu djevojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega - rekla je Marina, piše Kurir.


Podsjetimo, nova Darkova djevojka se zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako  izvor blizak Laziću navodi, ona i pjevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pjevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vrijeme pjevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta vjeridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vrijeme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.