x

PRETUŽNO

Marina Tucaković će biti sahranjena kad Futa preleži koronu, njena najveća ljubav će je ipak ispratiti na vječni počinak!

Marina Tucaković izgubila je bitku poslije teške bolesti u 68. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac, posljednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gdje je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana. Ipak, datum sahrane se odlaže kako bi Aleksandar Radulović Futa, najveća ljubav čuvene Marine, prisustvovao njenom ispraćaju na vječni počinak.


Naime, Futa je zaražen korona virusom, i trenutno se nalazi u samoizolaciji u svom stanu na Vračaru. Kako saznajemo, sahrana će se najvjerovatnije održati za desetak dana, kada bi se Radulović oporavio od korone i kako bi najbliži mogli da isprate Marinu na vječni počinak.

Podsjetimo, Futa se kroz suze oglasio za medije nakon vijesti o Marininoj smrti riječima: ''Istina je'', čime je potvrdio najtužnije moguće vesti - da njegove drage više nema.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.