x

Marina Tucaković progovorila o bolesti i teškoj borbi koju vodi!

Marina Tucaković progovorila je o svom zdravstvenom stanju, saradnji sa sinom i svemu onome što je mnoge zanimalo. Kako zbog godina, jer ima 66, spada u grupu građana kojima je ograničeno kretanje, ona iskreno kaže da joj to ne pada teško.

"Super mi je kod kuće. I onako ne izlazim iz kuće", kaže Marina i dodaje da je zabrinuta zbog situacije u zemlji zbog epidemije virusa korona.

"Normalno, kako ne bih bila zabrinuta. Više me brine kad prođe virus šta će biti. Utiče ovo na sve poslove, pa i na estradu. Pjevači ne mogu da putuju, gjde će da pjevaju? Oni žive od toga. Od pjevača do emitera, svi su u problemu, samim tim i autorska društva koja će slabije da posluju, isplate će da kasne... Svakom je svoja muka najgora", smatra Marina, koja zbog svega toga i manje radi.


"Mama estrade", kako je mnogi zovu, već dvije godine hrabro se bori sa opakom bolešću. Njeno trenutno zdravstveno stanje je, kako kaže, sasvim dobro.

"Dosta dobro se osjećam. Ne šampionski, ali dosta dobro. Sada sam na biološkoj i hormonskoj terapiji. Nešto dobijam na onkologiji, nešto na privatnoj klinici. Uzimam tablete i dobijam injekciju jednom jmesečno. Ovih dana skener treba da radim, ali sam pomjerila, ne moram sada da izlazim. Nije naivna terapija, utiče na krvnu sliku, ali na duh ne, to je najbitnije", u pozitivnom tonu priča Marina o svom zdravstvenom problemu.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.