x

stanje joj se poboljšalo

Marina Tucaković se bori kao lav sa bolešću: Stanje joj se poboljšalo, a za sve je zaslužan ovaj lijek!

Najbolji tekstopisac sa naših prostora Marina Tucaković (67) vodi bitku sa kancerom, o čemu je u nekoliko navrata otvoreno govorila za medije.

Hitmejkerka je sada ponovo iskreno pričala svom zdravstvenom stanju i otkrila da joj je u borbi s rakom najviše pomogao lijek koji joj je pripremilo sestrinstvo iz manastira "Ravanica".

Marina tvrdi da ovi alternativni lijekovi pozitivno utiču na njen organizam, pa se nada da će sljedeći ljekarski pregledi da pokažu samo pozitivne rezultate.


- U posljednje vrijeme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osjećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Vjerujem da svaki organizam drugačije reaguje na lijekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a ja nažalost nisam nešto pretjerano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale - rekla je Tucakovićeva za Svet.


Marina je potom otkrila kada je osjetila da joj se snaga vraća.

- Osjetila sam da se bolje osjećam tek kada samo počela da koristim biljku koja se zove Moringa. To je drvo iz Afrike čiji se prah pomiješa sa kozijom surutkom, a može da se doda i malo kiselog mlijeka. To je jako zdravo i svi mi koji smo bolesni tu mješavinu treba da uzimamo tri puta dnevno. Zbog ukusa koji mi ne prija ja tu mješavinu uzmem jednom dnevno. To je malo, ali djeluje - objasnila je Marina i dodala da je njeno zdravstveno stanje počelo da se mijenja rapidno na bolje tek kada su joj pripadnice sestrinstva iz Manastira "Ravanica" napravile specijalan lijek.


- Nekako sam otkrila da sestrinstvo iz manastira "Ravanica" pravi biljne preparate koji su jako dobri. Osjećala sam se sjajno čim sam počela da ih uzimam. Sve mi to daje veliku nadu u izlječenje čim osjetim boljitak! Ipak, sve dok ja imam bolest u sebi ne mogu da kažem da mi je nešto skroz pomoglo. Tamo gdje idem na hemoterapiju srećem mnogo žena koje su stvarno dobro već 10 ili 15 godina, tako da nada postoji. Često i klonem duhom. Probudim se nekad super raspoložena, nekad mi iz čista mira padne raspoloženje i nemam energije ni za šta. Sve je promjenljivo - iskrena je hitmejkerka.


Tvrdi da su joj porodica i prijatelji najveća podrška u teškom periodu kroz koji prolazi:

- Kad god klonem najbliži su ti koji mi vraćaju snagu. Porodica i prijatelji mi nikada ne daju da pokleknem. U posljednje vrijeme se ne osjećam baš fenomenalno jer je hemioterapija bila baš jaka. Ipak, kažu da što je hemoterapija jača, to je rezultat bolji - zaključila je Tucakovićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.