x

u javnosti nakon dugo vremena

Marina Tucaković se u invalidskim kolicima pojavila na promociji albuma Suzane Jovanović! (Foto)

Pjevačica Suzana Jovanović, poslije 11 godina je snimila album čime se na velika vrata vraća u svijet muzike. Supruga Saše Popovića sinoć je organizovala promociju novih pjesama, a mnoge kolege su došle da joj pruže podršku.

Posebnu pažnju prisutnih izazvala je tekstopisac Marina Tucaković koja je stigla u invalidskim kolicima, pošto joj je borba sa opakom bolešću oduzela snagu da se kreće.

Marina je otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto:

- Kako koju. Da je lako, nije lako, ali nije ni strašno. Sada će već deseta.


Otkrila je da piše i dalje:

- Napišem. Radila sam za Suzanu, za Sašu Matića. Ceca i ja smo se čule juče, kažem joj "Čula sam da si odustala od karijere", ona kaže "Ma ko ti to kaže". Smije se. Poslala mi je sinoć pjesme, ali ja nisam preslušala - našalila se Marina. 


Na pitanje novinara šta je čini sretnom, i da li se vratila cigaretama Tucakovićka je odgovorila ovako:

- Da slažem garderobu. Šta još da me čini sretnom. Istina je da sam se vratila cigaretama. Rakijicu, možda jednom mjesečno, a i ne mogu. Jedem normalno. 

O liječenju bolesti rekla je:


- Ne znam šta mi je pomoglo, nezahvalno je pričati o tome, hemoterapija je. Nikad se ne zna šta pomogne. Ja vjerujem u hemoterapiju, ali i u alternativu. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala, neke trave, otkud znam, to sam pila. Čim sam, hvala Bogu, živa, vjerovatno je i u snazi nešto, i u glavi. Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ni ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije - što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što kad idem moram kolicima, što imam ovaj i onaj problem, inače ne bojim se. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.