x

vodila tešku bitku

Marina Tucaković u posljednjem intervjuu pričala kako podnosi tešku bolest!

Marina Tucaković izgubila je bitku poslije teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac posljednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gdje je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Tekstopisac Marina Tucaković do posljednjeg dana bila je aktivnak tako se pojavila se na promociji albuma Suzane Jovanović. To je bilo njeno prvo pojavljivanje na nekom događaju nakon duge pauze, ali i poslednje.

Marina je otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto.


- Kako koju. Da je lako, nije lako, ali nije ni strašno. Sada će već deseta.

- Napišem. Radila sam za Suzanu, za Sašu Matića. Ceca i ja smo se čule juče, kažem joj "Čula sam da si odustala od karijere", ona kaže "Ma ko ti to kaže". Smije se. Poslala mi je sinoć pjesme, ali ja nisam preslušala - čak se i tada našalila Marina. Govorila je i o liječenju:


- Ne znam šta mi je pomoglo, nezahvalno je pričati o tome, hemoterapija je. Nikad se ne zna šta pomogne. Ja vjerujem u hemoterapiju, ali i u alternativu. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala, neke trave, otkud znam, to sam pila. Čim sam, hvala Bogu, živa, vjerovatno je i u snazi nešto, i u glavi. Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ni ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije - što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što kad idem moram kolicima, što imam ovaj i onaj problem, inače ne bojim se - pričala je Marina Tucaković.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.