x

"Rekla mi je da misli da će umrijeti"

Marini Tucaković rak metastazirao na mozak, pluća, kosti: Sin Laća o zdravstvenom stanju majke!

Milan Laća Radulović otkrio je da mu je majka veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Tucakovićeva je u utorak imala jake napade gušenja, pa je reagovala Hitna pomoć. Ona je neko vrijeme bila priključena na kiseonik i infuziju, ali njeno stanje i dalje nije stabilno.

Marina je oko devet ujutru počela da se bori za dah. Laću je uhvatila panika, pa je preko Tvitera tražio pomoć kako bi u njihov dom na Vračaru što prije došao ljekar.


"Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može da dođe tek u 14 sati, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je pregleda što je prije moguće? Mi smo u Beogradu, na Vračaru", napisao je prestravljeni Milan i onda je pratiocima objasnio da je Marina teško bolesna: "Majka mi ima rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima".


Ubrzo je na njihovu kućnu adresu stigla Hitna pomoć jedne privatne klinike. Ljekari su Marini dali infuziju i priključili je na kiseonik, dok se Laća uputio ka crkvi.

- Idem u crkvu da zapalim svijeću i da se pomolim za Marinu. Šaljite joj pozitivnu energiju i dobre misli - zamolio je Laća.

On je ispričao da se mnogo uplašio jer mu je majka rekla kako vjeruje da će da umre!


- Mama je imala gušenje i rekla mi je da misli da će umrijeti. Pozvao sam Hitnu pomoć, gdje radi naša bolničarka, ali ona nije mogla da dođe. Uputila me je na patronažnu službu, koja mi je u deset ujutru rekla da ih ponovo pozovem između 14.00 i 14.30, jer ne mogu prije toga da stignu. Tada sam preuzeo stvar u svoje ruke. U tom ludilu i panici da mi majka ne umre, napisao sam tvit kako bih što prije našao tehničara koji će doći na kućnu adresu. Brzo su stigli i dali joj terapiju - priča prestravljeni sin i dodaje da je poslije toga lakše disala, ali da je i dalje veoma loše.


- Ona se danima ne osjeća dobro, jer je posljednju hemoterapiju loše podnijela. Ima svega 45 kilograma. Trebalo je da ide na zračenje, ali je preslaba za taj vid liječenja.

I Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa uplašen je zbog naglog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

- Marina ne može da priča, ne osjeća se dobro. Izvinite, ali nisam u stanju da govorim - kratko je rekao kompozitor.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.