x

Mario Softa: Menadžeri i vlasnici diskoteka liječe svoje komplekse, a pjevači to koriste!

Sarajevski estradni menadžer Mario Softa nije mogao, a da ne ostane ravnodušan šta sve sve dešava u zadnja tri mjeseca u njegovom rodnom gradu Sarajevu.

- Ja Mario Softa, po nacionalnosti Hrvat, po vjeroispovijesti katolik, čija porodica živi 110 godina u Sarajevu.  Ja kao sarajevski Hrvat i veliki katolički vjernik Stupske župe osjećam se ponizno i uvrijeđeno, a stid me je kao vjernika na koji sramotni način se propagira ustastvo i fašizam u Sarajevu i BiH za žrtve Blajburga koji treba da bude 16 maja u Sarajevskoj Katedrali Srca Isusova. Nadam se da će naći razuma i da se misa neće održati jer ja kao vjernik se zaklinjem da moja noga nikada više neće kročiti u tu Katedralu ako bude održana misa za Ustaše i fašiste Blajburga.

Estrada poslije Korone 

Vjerujte mi da mi je drago što je korona pogodila i estradu kojoj i ja pripadam i od koje živim, bruka i sramota koliko su se pojedini kvazi pjevači osilili i postali bahati da je trebalo doći do tsunamija a ne do korone, pa zamislite za 2 sata pjevanja uzimali su bezuslovne cifre od 20 do 30 hiljada eura. Korona je jedan dobar filter da ih sve resetuje i postavi na fabričke postavke, a za to su sve krivi kvazi menadžeri i vlasnici diskoteka koji liječe svoje komplekse, a pjevači to koriste.

Od jeseni realan cjenovnik za sve pjevače je od 4 do 8 hiljada eura.

Afera Respiratori 

Kratko i jasno, to su sve likovi iz moje pjesme "Džukele", provincijalsko papanski klan kojima je kroz politiku i stranku sve dozvoljeno i ništa im nije sveto.

Afera Korona Party 

Nema opravdanja, svi treba da snose sankcije i da budu kažnjeni, i neka narod u BiH vidi ko su im idoli koji nemaju svoj stav, moral, princip, i karakter, i da im ništa nije sveto , ni korona virus, a pogotovo blagdan u mjesecu Ramazanu.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.