x

Marko Miljković prosi Lunu uživo: Sve će se prenositi na video bimu u Zadruzi!

Luna Đogani već osam mjeseci uživa u vezi sa Markom Miljkovićem, a uskoro će vezu podići na viši nivo, budući da će se vjeriti, i to u „Zadruzi“.

Kako navodi izvor, Miljković će se svojom djevojkom vjeriti uživo u prenosu rijalitija, između ostalog i kako bi tom događaju, bar na neki način, prisustvovao i njen otac, Gagi Đogani, koji je u „bijeloj kući“.

- Marko već neko vrijeme planira da se vjeri s Lunom, a ideja da to uradi u rijalitiju rodila se prije nekoliko dana.

Shvatio je da javnom vjeridbom može da spoji lijepo i korisno jer osim što bi tim činom pred milionskim auditorijumom oduševio Lunu, može u dogovoru sa produkcijom da zaradi velike pare. Osim toga, Lunin otac, za koga je veoma vezana, boravi u rijalitiju, pa je to dodatni razlog da se vjeridba desi na taj način - objašnjava izvor i otkriva da je Marko siguran u svoju odluku i da uveliko traga za savršenim prstenom.


"Iako su kratko zajedno, Miljković je siguran da želi da pored Đoganijeve provede život. Nikada nikoga nije volio toliko koliko voli nju i konačno je spreman da se skrasi. Budući da želi da je iznenadi, danima izmišlja obaveze, pa po cijeli dan sa najboljim drugom obilazi zlatare. Ne razumije se u prstenje, a ne želi da je razočara izborom, pa je sve vrijeme pod tenzijom", priča izvor i ističe da je Marko siguran u sebe i u to da ne postoji šansa da ga Luna odbije.


"U Markovoj glavi ne postoji ni najmanja sumnja da nešto neće ispasti kako treba. Siguran je da će Luna pristati da bude njegova žena i da će je posebno oduševiti što će cijeli region vidjeti da su uspjeli da opstanu uprkos prognozama da će trajati samo u rijalitiju. On je u prvi mah planirao da se vjere na intimnoj večeri, ali je shvatio koliko će egu njegove djevojke prijati da svi vide koliko im je veza jaka i da su uspjeli da opstanu", objašnjava izvor, koji tvrdi da će se vjeridba gledati na velikom video-bimu u dvorištu kuće zadrugara.

"Njihova vjeridba pratiće se na ogromnom ekranu u dvorištu „Zadruge“, a osim za Lunu, to će biti iznenađenje i za Gagija. Plan je da svi zadrugari izađu u dvorište i da se tada pusti prenos uživo sa mjesta gdje će se vjeridba dogoditi", kaže izvor i navodi da Miljković još nije odlučio na koji način će zaprositi mladu blogerku", otkriva izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.